moaca mea

Consultatii de astrologie si numerologie


Consultatie astrologica

Consultatia consta intr-o discutie de o ora si se desfasoara prin Skype, telefon ori alta forma de dialog la distanta (ne putem auzi sau vedea pe WhatsApp, FaceTime, Facebook). Continut: analiza hartii natale, previziuni, raspunsuri la intrebari pe teme de interes personal. In principiu, consultatia pleaca de la interpetarea astrogramei, dar pe langa astrograma, daca este necesar sa obtinem raspunsuri suplimentare, intocmim numerograma, facem masuratori radiestezice (ca sa determinam, de pilda, ora nasterii, daca este necunoscuta) etc. Contact: valeriu.panoiu@gmail.com, telefon (număr valabil și pe WhatsApp ori FaceTime) 0769674557

Pret: 200 lei


Consultatii de astrologie si numerologie in scris - INDISPONIBILE MOMENTAN


Horoscop natal

O analiza completa a predispozitiilor natale: personalitate, dragoste, relatii, familie, bani, cariera, sanatate, spiritualitate.

Pret: 150 lei


Horoscop natal si karmic

O analiza completa a predispozitiilor natale (personalitate, bani, cariera, spiritualitate, dragoste, relatii, sanatate) insotita de mesajul vietilor anterioare, care ne transmit indicii despre datoriile care ne-au ramas de achitat, despre lectiile pe care le avem de invatat, despre calitatile pe care le-am dobandit in trecut si pe care le putem valorifica astazi. Cu ajutorul unui tabel algoritmic, se incearca inclusiv aproximarea incarnarilor anterioare in timp si spatiu. De asemenea, se va descifra semnificatia Nodurilor Lunare (sensul vietii, de unde venim si care este scopul spre care ar trebui sa ne indreptam).

Pret: 200 lei


Analiza karmica

Studiul astrologic se concentreaza pe mesajul vietilor anterioare: datoriile care ne-au ramas de achitat, lectiile pe care le avem de invatat, calitatile pe care le-am dobandit in trecut si pe care le putem valorifica astazi. Cu ajutorul unui tabel algoritmic, se aproximeaza incarnarile anterioare in timp si spatiu (cu probabilitate, cand si unde avut loc incarnarea). De asemenea, se va descifra semnificatia Nodurilor Lunare (sensul vietii, de unde venim si care este scopul spre care ar trebui sa ne indreptam).

Pret: 110 lei


Studiu de compatibilitate

Analiza descrie mai intai potentialul cu care fiecare dintre cei doi parteneri intra in relatie (predispozitii legate de dragoste, familie, casatorie pentru fiecare in parte), continua apoi cu stabilirea compatibilitatii dupa mai multe tipuri de zodiac (european, chinezesc, arboricol, floral) si se opreste asupra interpretarii sinastriei (suprapunerea celor doua harti si aspectele care se formeaza).

Pret: 175 lei


Revolutie solara

In preajma zilei de nastere, Soarele revine in aceeasi pozitie in care se afla la nastere. Cu acest prilej, se ridica o noua harta care functioneaza timp de un an de zile, pana la urmatoarea aniversare. Revolutia Solara este un horoscop valabil un an de zile incepand cu data nasterii, ce contine predispozitii pentru toate sectoarele vietii: personalitate, dragoste, relatii, familie, bani, cariera, sanatate. In plus, prin compararea hartii Revolutiei Solare cu astrograma natala, se pot evidentia directiile majore ale anului si domeniile de viata care vor fi in centrul atentiei.

Pret: 150 lei


Analiza numerologica

Profilul personalitatii din perspectiva numerologiei. Studiul se bazeaza pe interpretarea numerelor personale si descrie: potentialul, inclinatiile, scopurile pe care ni le fixam si oportunitatile de care putem avea parte, afinitatile, dorintele si motivatiile, modul in care intram in contact cu ceilalti, mostenirea pe care o primim de la familie, destinul nostru. De asemenea, se vor interpreta diferite tabele numerologice (patratul numelui, de exemplu) si se vor identifica ciclurile vietii.

Pret 120 lei


Portret astro-numerologic

Aceasta analiza a predispozitiilor natale din punct de vedere astrologic si numerologic ofera un profil complet al personalitatii care combina informatiile oferite de horoscopul natal (personalitate, dragoste, relatii, familie, bani, cariera, sanatate) cu cele furnizate de analiza numerologica (potential, inclinatii, scopuri, oportunitati, dorinte si motivatii, interactiune cu ceilalti, mostenire de la familie, destin).

Pret: 200 lei


Studiu de compatibilitate astro-numerologica

Analiza compatibilitatii din punct de vedere astrologic este completata de informatiile oferite de numerologie (predispozitii relationale ale celor doi parteneri, motivatii si aspiratii individuale, interactiunea in cuplu).

Pret: 200 lei


CUM COMAND?


Trimite mail la contact@astreo.ro sau la valeriu.panoiu@gmail.com cu serviciul pe care doresti sa-l comanzi.


Mentioneaza datele tale (nume, data nasterii, ora, localitatea) si, daca este cazul, pe ale partenerului/ partenerei. Daca soliciti un studiu astrologic, numele poate sa fie incomplet. Daca soliciti un studiu numerologic, este obligatoriu sa scrii numele, cu prenumele complet primit la nastere. Pentru analiza numerologica nu este nevoie de ora nasterii (numele, data si localitatea sunt suficiente).


Vei primi un mail de raspuns prin care ti se confirma inregistrarea comenzii si ti se prezinta conditiile de plata si livrare.


TERMENI SI CONDITII


In functie de complexitate, studiul va contine 6 – 15 pagini redactate de catre astrolog/ numerolog.
ANALIZA ESTE PERSONALIZATA, NU SE FOLOSESC INTERPRETARI FURNIZATE DE VREUN SOFT.


Comanda va intra in lucru dupa confirmarea platii.


Livrarea se va face la adresa electronica de pe care a fost efectuata comanda in termen de maxim 21 de zile calendaristice de la data de confirmare a platii.