moaca mea

Valeriu Mihai Pănoiu

nascut: 11 februarie 1981, Pitesti

domiciliul actual: Bucuresti

studii: licentiat in filologie, master in lingvistica aplicata (discurs si argumentare)

activitate profesionala: astrolog, numerolog; formator; copywriter, redactor, traducator, fost profestor de lb. romana si lb. franceza.

activitati: consultatii de astrologie si numerologie, cursuri de astrologie si numerologie, redactor-sef Revista de astrologie AstroGlob (din iunie 2011), realizator al rubricii saptamanale de astrologie "Intre Cer si Pamant" la Radio Vocea Sufletului (din octombrie 2011), realizator-prezentator rubrica de horoscop a emisiunii matinal "Romania, zi de zi!" TVR 1 (2012), membru al Asociatiei Astrologilor din Romania (AAR), redactor Astrocafe (2009-2012), redactor si publicist la revista electronica "Astrele" a AAR (2008-2011), membru al echipei Fidelia (2008-2011), colaborator Feminis.

aparitii tv: pe langa horoscopul prezentat la TVR 1 (2012), interviuri pentru PRO TV, Antena 1, Antena 2, Antena 3, National TV, B1TV, Realitatea TV. Invitatii la emisiuni: "Harta vietii" cu Nicoleta Svârlefus la Antena 2, "Apropo TV" cu Andi Moisescu la PRO TV, "Sa v-amintiti duminica..." cu Corina Chiriac la National TV, "360°" cu Alina Bădic la B1 TV.


Care sa fie “sensul vietii”? Eu mi-am pus intrebarea in adolescenta, in anii de liceu, ani de cautare a propriei identitati. In acea vreme, cel mai mare impact l-a avut asupra mea o doamna care avea sa-mi schimbe viata fara ca ea sa afle vreodata. Simona Varzaru. Urania. Cu mult inainte sa am cunostinta despre existenta unor legi universale (care, nu-i asa, nu se predau la scoala), am invatat din emisiunile de astrologie ale domniei sale ca viata, inclusiv materia, reprezinta o forma de manifestare a energiei, a spiritului. Pe aceasta cale aveam sa ajung ulterior si la numerologie.

Dupa vreo 10 ani de studiu individual, am hotarat ca e momentul sa studiez astrologia la nivel formal. In 2007 - 2008 am urmat cursurile de astrologie si numerologie ale Scolii de Astrologie Fidelia. Maestrul Firicel Ciarnau m-a luat de mana si m-a introdus apoi in cercul profesionistilor. Colaborarea cu Fidelia m-a format si ma ajuta in continuare sa ma dezvolt.

Apoi a aparut in viata mea un alt Maestru: Nicoleta Svârlefus. Colaborarea la situl www.astrocafe.ro, unde am publicat articole de astrologie si numerologie, horoscop zilnic, lunar, anual, m-a imbogatit ca om si ca profesionist. Am avut astfel confirmarea faptului ca, intr-o echipa cu aspiratii comune, se pot realiza impreuna lucruri care sa-i inspire pe altii.

In paralel cu activitatea de consiliere a oamenilor aflati pe calea transformarii personale (astrologia si numerologia fiind forme de autocunoastere), au urmat aparitiile tv si cursurile de astrologie si numerologie prin care, daruind altora, primesc inapoi infinit mai mult.

Stiinte intuitive, astrologia si numerologia ma fascineaza prin rolul lor practic. Astrologia si numerologia sunt limbaje ale vietii, pe nedrept puse in opozitie cu stiinta si religia. Sunt printre astrologii care nu incearca niciodata sa ii vindece pe cei sceptici sau dogmatici. Intalnirea cu astrologia si cu numerologia sunt experiente strict personale si fiecare trebuie sa se convinga singur ca functioneaza.

Intrebarile “De unde ai stiut ca asa va fi?” sau “De unde stii atatea despre acest om pe care nici macar nu-l cunosti?” au primit un singur raspuns: “”E scris in stele!”. “De unde” exact vine aceasta cunoastere e… un mister. Iar ca orice mister, va trebui sa ramana ascuns. Nu pot decat sa-mi asum aceasta comunicare subtila cu miscarea si cu vibratiile universului. Si sa o transmit mai departe.

Iar daca vrei sa actionezi in deplina cunostinta de cauza, sa intelegi ceea ce ti se intampla si in ce punct al evolutiei te afli, daca vrei sa-ti conduci tu viata cu optimism, incredere si curaj, fara sa simti ca esti instrumentul vreunui destin implacabil, daca vrei sa-ti descoperi puterea care se ascunde in tine, te invit sa facem cunostinta!